Kwaliteit van zorg met duurzaam effect

We bieden je de best mogelijke zorg. Daarom meten we het effect van onze behandelingen en bewijzen dat het zin heeft wat we doen. We leren van onderzoek en verbeteren waar nodig. Zo weet jij dat je altijd kunt rekenen op zorg van goede kwaliteit.

Jouw beoordeling telt

Onderstaande beoordeling kun jeĀ vinden op de Zorgkaart Nederland. EenĀ cliĆ«ntwaardering waar we trots op zijn!Ā Wil jeĀ lezen hoe andere cliĆ«nten Mindfit beoordelen?Ā Bekijk de beoordelingen per mindfitlocatie.

Je kunt zelf ook een waardering achterlaten als je een behandeling bij Mindfit hebt gevolgd. Zo help je anderen bij hun keuze voor hulp die bij hen past. En je helpt ons om onze zorg te verbeteren.

ā€œ Ik kreeg goede feedback en merkte gaandeweg dat ik me zekerder voelde over mijzelf. Ook de online oefeningen waren heel fijn en verhelderend om te doen. Deze therapie heeft me ontzettend geholpen om realistisch te zijn en blijven. Super! ā€

Wat gaat er goed, wat kan er beter?

We meten de cliĆ«nttevredenheid van onze cliĆ«nten ieder jaar. We gebruiken hiervoor de zogenaamde CQ-index. Onze cliĆ«nten geven ons een 8.7!Ā  Dat is een mooie score, maar we zijn niet snel tevreden. We willen leren van jouw ervaring als cliĆ«nt. Goede ervaringen en minder goede ervaringen.

Ben je niet tevreden?

Ook dat horen we graag van je. Bespreek je idee, klacht of bezorgdheid met je behandelaar.Ā Blijf je niet tevreden of voel je je niet gehoord? Dan kun je contact opnemen metĀ onze klachtenfunctionaris.

Je bent ook altijd welkom je ideeƫn over goede zorg te delen met de cliƫntenraad of in onze cliƫntenpanels.

Ons kwaliteitsstatuut

Mindfit is onderdeel van de Dimence Groep. Samen dagen we elkaar dagelijks uit om te zorgen dat onze zorg van goede kwaliteit is Ć©n blijft. Op de website van de Dimence Groep lees je meer over ons kwaliteitssysteem en -statuut.

Kwaliteitscontrole van dossiers

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen zijn er kwaliteitscontroles. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt beoordeeld door externe controleurs, ook wel auditoren genoemd. Zij bekijken bij een controle ook zorgdossiers. Auditoren hebben daarbij, net als zorgverleners, een geheimhoudingsplicht.

Wil je liever niet dat jouw dossier gebruikt wordt bij een kwaliteitscontrole? Stuur dan een mail naar Service & Info. Zij verwerken je bezwaar zodat je dossier niet voor controles gebruikt wordt.

Mindfit heeft het KiBG keurmerk Basis GGz

ZorgaanbiedersĀ die generalistische kortdurende GGz, ook welĀ Basis GGz, leveren kunnen het Keurmerk Basis GGz behalen. Waarom is dit keurmerk waardevol voor jou? Lees het op de site van KiBG.

In 2023 ontving Mindfit het Gouden Randje van de KiBG. Een extra erkenning bij het Keurmerk voor de inspanningen om cliƫntervaringen te verzamelen, te benutten en hier transparant over te zijn.