In contact met Mindfit

Op onze website vind je veel informatie. Heb je toch nog een vraag? Of wil je persoonlijk overleg met iemand van Mindfit? Neem dan gerust contact met ons op.

Goed bereikbaar

Op onze website is een pagina met antwoorden op veelgestelde vragen. Maar je kunt ons ook chatten, mailen op info@mindfit.nl of bellen via (088) 646 33 48We zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13:30 uur en van 15:00 tot 16.45 uur. Via de chat zijn we bereikbaar tussen 9:00 tot 17:00 uur.

Onze behandelteams op locatie hebben telefonisch spreekuur tussen 8.30 en 9.00 uur en tussen 12.00 en 12.30 uur. Zoek de locatie van jouw keuze voor de contactgegevens. Bel je op een ander tijdstip dan word je doorverbonden met onze afdeling Service & Info.

Bereikbaarheid bij crisis

Wil je dringend iemand spreken buiten kantoortijd? Neem dan contact op met je huisarts of de huisartsenpost in je buurt.

Samenwerken en kennis delen

We delen graag onze expertise, visie en ideeën. Met ketenpartners, studenten, media of belangstellenden. Stuur een mail met  je vraag of idee en we nemen snel contact met je op. 

Kijk ook eens bij De Duik, als je een kijkje wilt nemen bij één van de stichtingen van de Dimence Groep. Ben je geïnteresseerd in een voorlichting over de GGZ of werken in de GGZ, doe dan een aanvraag bij de Dimence Groep met dit formulier

 

Contactformulier

Velden met een zijn noodzakelijk

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring