Staat je vraag er niet tussen? Stel jouw vraag dan via ons contactformulier.

Waarom moet ik (ROM)vragenlijsten invullen?

Om zo goed mogelijk zorg te kunnen leveren, meet Mindfit de uitkomst van de behandeling. Dit noemen we Routine Outcome Monitoring (ROM). We vragen je bij de start en bij de afsluiting van de behandeling een vragenlijst in te vullen. Je kunt de vragenlijst op papier of online invullen. De behandelaar zal dit met je bespreken tijdens het eerste gesprek of hierover een bericht sturen. We doen dit om:

  • een beter en objectief beeld te krijgen van jouw problemen;
  • de behandeling te evalueren en, zo nodig, bij te stellen;
  • een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek (gegevens worden anoniem ter beschikking gesteld. Jouw privacy is dus gewaarborgd).
Wat doe ik wanneer er sprake is van een crisissituatie?

Tijdens kantooruren kun je in een crisissituatie rechtstreeks contact opnemen met jouw hulpverlener, met de kring waar je in behandeling bent via het kringnummer of met het algemene nummer van Mindfit. Buiten kantoortijden dien je contact op te nemen met jouw huisarts(enpost).

Ik wil mijn persoonsgegevens wijzigen, bijvoorbeeld mijn adres. Hoe doe ik dat?

Geef je wijziging door aan het secretariaat. Dit kan telefonisch (088 6463 348) of via e-mail: info@mindfit.nl.

Ik ben op zoek naar hulp voor mijn kind, waar kan ik terecht?

Je kunt hiervoor terecht bij onze collega's van de stichting Jeugd gzz. Meer informatie vind je op www.jeugdggz.com. Je kunt ook kijken bij ons cursusaanbod. Wij bieden enkele groepen aan voor kinderen, zoals een groep voor kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP).

Wat is een regiebehandelaar?

Bij Mindfit is een gezondheidspsycholoog, psychotherapeut of verpleegkundig specialist regiebehandelaar van uw behandeling. Hij of zij is verantwoordelijk voor het stellen van een juiste diagnose en stelt samen met u en een medebehandelaar uw behandelplan op. De behandeling wordt niet altijd door de regiebehandelaar uitgevoerd.