Mindboost

Balans. Begrenzing. Kiezen voor wie jij bent. In het drukke leven dat je leidt, is dat onmisbaar. Hoe ben je collega, partner en opvoeder in één? Of hoe houd je de focus op wat jij belangrijk vindt?

Kies voor Mindboost en ontdek hoe jij je kracht beter inzet.

Voorkom een burn-out. Blijf mentaal sterk

Het leven vraagt soms veel van je. Als je goed in je vel zit en weet waar je staat, kun je stressvolle situaties beter het hoofd bieden. Daarmee voorkom je lichamelijke klachten of zelfs een burn-out.

Tijdens deze 1-daagse leer je jezelf op een nieuwe manier kennen. Je daagt jezelf uit op een andere manier naar jezelf te kijken.

Mindboost 1 daagse retreat

Wat ga je doen op jouw Mindboostdag?

Je kiest ervoor om een dag ‘uit te loggen’ en de tijd te nemen voor jezelf. We hebben daarvoor een fijne buitenlocatie uitgezocht. Je gaat actief met jezelf aan de slag, net als de anderen in de groep. Met je hoofd én met je lijf. Zo volg je een Krav Maga clinic, werk je met oefeningen aan veranderdoelen en sluiten we dag Mindful af.

De training verrijkt je met inzichten die je helpen sterk te staan in de uitdagingen van alledag.
Je bent je bewust van wat je anders zou willen doen en hebt daar ook handvatten voor.
En je hebt duidelijk wat je wilt laten zoals het is. Juist die bewustwording kan al veerkracht geven.

Bekijk het programma van de dag.

“ Ik had niet verwacht dat je al na één dag echt een nieuwe stap kan zetten ”

Effectieve aanpak, duurzaam resultaat

De inzichten uit de oefeningen neem je mee in een overzichtelijke roadmap, waar je zelf mee verder kunt. Na een maand neemt één van de trainers contact met je op om samen terug te kijken naar wat jou heeft geholpen en wat jou verder kan ondersteunen.

Onze ervaren professionals gaan vakkundig en flexibel om met je vragen en de dynamiek in de groep. Zo haal je het meeste resultaat op wat voor jou belangrijk is. Dat betekent dat de exacte invulling van de oefeningen in overleg met jou ingevuld worden. En dat je zelf altijd de keuze hebt bepaalde accenten te leggen in het programma. 

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Kies voor jouw kracht

Gun jij jezelf een Mindboost? Overleg dan eens met je HR adviseur of vitaliteitscoach over de mogelijkheden. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Mindfit, als je meer wilt weten over de training of als je je particulier wilt inschrijven voor deze dag. Bel (088) 646 33 48 en vraag naar Maartje of mail Mindboost@mindfit.nl. 

We ontvangen je graag op 27 september of op 15 november op locatie Dwingelderheem.
 

Mindboost blijf mentaal sterk

Vragen of aanmelden Mindboost

Velden met een zijn noodzakelijk