Een 1-daagse reset om sterker verder te gaan.

Balans. Begrenzing. Kiezen voor jezelf.
In het drukke leven dat je leidt, is dat onmisbaar.
Hoe ben je partner, opvoeder en collega in één?
Investeer in jezelf. Kies voor Mindboost, een adempauze én oppepper in één dag.

Stil staan bij jezelf

Wie ben jij en wat vind je belangrijk? Komt dat in je drukke bestaan nog wel tot zijn recht?
Als je de tijd neemt te reflecteren op de rollen in je leven, helpt je dat bewuster om te gaan met wat er van je wordt gevraagd. Je leert jezelf beter begrenzen en dan kun je meer aan. Daarmee voorkom je lichamelijke klachten of zelfs een burn-out.

Tijdens deze 1-daagse, leer je jezelf op een nieuwe manier kennen. Onder begeleiding van ervaren psychologen ontdek je dat de ruimte die je aan je gedachten geeft, beïnvloedt hoe je je voelt. Een dag van verkenning en inzicht. Actief, met je hoofd én met je lijf. Samen met anderen die dezelfde vragen hebben als jij.

Dagprogramma

09.00 Inloop
09.30 Kennismaking en bespreken programma
10.00 Krav Maga clinic. Je legt de verbinding tussen fysiek en mentaal. Krav Maga is een zelfverdedigingssport afkomstig uit Israël.
12.30 Lunch
13.30 Een stukje theorie over het effect van negatieve gedachten op je gevoel en gedrag. En aan de slag met ACT oefeningen (Acceptance and Commitment Therapy).
14.40 Verdieping. Het benutten van je kwaliteiten en het leren omgaan met (interne) obstakels
15.30 Pauze
15.45 LevensWijzer. Inventarisatie van je waarden. Waar liggen jouw uitdagingen (obstakels) om naar je waarden te leven. Wat is aan jou om te verdragen en waar liggen de uitdagingen om te veranderen.
16.30 Afsluitende oefening vanuit ACT / Mindfulness
16.45 Evaluatie en afsluiting onder het genot van een drankje en hapje.

Datum, locatie en kosten

Datum: 28 september 2021
Plaats: Dwingeloo (provincie Drenthe)
Locatie: Dwingelderheem
Kosten: €575,00 incl btw
Max. groepsgrootte: 8 personen

Leerdoelen

 • Het vergroten van je mentale weerbaarheid 
 • Zelfreflectie; waarom doe ik wat ik doe?  
 • Het ervaren van je eigen reacties, neigingen en gewoontes (vanuit de principes van Acceptance and Commitment Therapy)
 • Het flexibel leren omgaan met belemmerende gedachtes en emoties (vanuit de principes van Acceptance and Commitment Therapy)
 • Het leren toepassen van mindfulness technieken
 • Het leren maken van bewuste keuzes in je leven
Rachel en Wendy geven antwoord

Stel je vraag

Heb je vragen over het programma? Andere datum of incompany mogelijkheden?

Jij staat centraal

We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en zich open uit kan spreken. We vinden het ook belangrijk dat je niets doet waar je niet achter staat. Dat betekent dat de exacte invulling van de oefeningen in overleg met jou ingevuld worden. En dat je zelf altijd de keuze hebt bepaalde accenten te leggen in het programma. Jij staat immers centraal.

De dag wordt begeleid door twee ervaren psychologen. Zij gaan vakkundig en flexibel om met jouw vragen en de dynamiek in de groep.

Wat levert de dag je op?

Deze dag daagt je uit op een andere manier naar jezelf te kijken. Je kiest er bewust voor om een dag ‘uit te loggen’, de tijd te nemen en met jezelf aan de slag te gaan. De training geeft inzicht in de  keuzen die je maakt en kunt maken in de uitdagingen van alle dag.
Na een maand wordt je gebeld door één van de trainers om samen terug te kijken naar wat jou heeft geholpen en wat jou verder kan ondersteunen.

Ook goed om te weten

 • De locatie en de programmaonderdelen zijn ingericht volgens de RIVM coronarichtlijnen.
 • Bij annulering vanwege coronamaatregelen krijg je je geld terug.
 • De groep bestaat uit maximaal 8 personen.
 • De groep wordt begeleid door twee psychologen. De training is echter geen therapie.
 • De kosten van deze 1-daagse zijn 575 euro, inclusief BTW. Lunch, versnaperingen, trainingsmapje en goodiebag voor je brein zijn inbegrepen.

Alternatieve mogelijkheden?

Heb jij wel interesse, echter schikt 28 september niet? Neem contact op met Rachel of Wendy via mindboost@mindfit.nl of bel 088 646 33 48. Ook als je incompany mogelijkheden wilt bespreken.

Gun jij jezelf deze dag?

We staan klaar om je te ontvangen.

Begeleiders

Linda Keuris - van der Wal

Inhoud

Linda werkt ruim 15 jaar als psycholoog. Zij begeleidt en behandelt mensen met angst en stemmingsklachten, overbelasting en traumagerelateerde klachten. De afgelopen jaren heeft ze zich o.a. getraind en geschoold in cognitieve gedragstherapie, Acceptence and Commitment therapie en emdr (traumatherapie). In behandel- en coachinggesprekken staan vertrouwen en warmte centraal. Hierdoor ontstaat er al snel een goed contact en dit geeft ruimte om toe te werken naar oplossingen. Linda is moeder van 3 kinderen en combineert haar werk en gezinsleven met een sportief bestaan. 

Functie: 
Psycholoog

Saskia Slot

Inhoud

Saskia heeft ruim 12 jaar ervaring als (GZ-)psycholoog. Zij heeft zich o.a. gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, Acceptence and Commitment therapie en traumabehandeling. In het begeleiden en coachen van mensen staan laagdrempelig contact, openheid en acceptatie op de voorgrond, met daarbij veel aandacht voor ervaren, doen en eigen regie. Op professioneel vlak wil ze zichzelf blijven ontwikkelen door ervaring, scholing en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Privé liggen de uitdagingen onder meer in het opvoeden van twee jonge kinderen en het ontwikkelen van 'groene vingers'.

Functie: 
GZ-psycholoog

Folkert Hilarides (Krav Maga clinic)

Inhoud

Folkert heeft al meer dan 25 jaar een passie voor zelfverdedigingssporten. Na een wedstrijdcarrière in het olympische Taekwondo kwam Folkert in aanraking met Krav Maga. Al snel concludeerde hij dat Krav Maga het meest complete en effectieve systeem voor zelfverdediging is.
Begin 2013 kreeg hij de kans om een instructeursopleiding te volgen onder de kundige leiding van Israëlische topinstructeurs. Sinds april 2013 geeft hij les in Krav Maga in zijn sportschool Defensive Tactics in Zwolle. Folkert verzorgt daarnaast trainingen voor diverse doelgroepen, organisaties en opleidingen rondom zelfverdediging en weerbaarheid.

Functie: 
Instructeur Krav Maga

Aanmeldformulier

Meld je aan voor Mindboost. Vul onderstaand formulier in. Jouw aanmelding is een registratie, obv beschikbaarheid volgt de betaling a €575,00 incl. BTW. We nemen hiervoor contact met je op. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze collega's Wendy of Rachel via mindboost@mindfit.nl of bel 088 646 33 48.

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring.