Informatie over coronavirus

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, geven we je in dit bericht meer informatie over je behandeling bij Mindfit.

Kan ik me op dit moment aanmelden bij Mindfit voor behandeling?

Ja, je bent van harte welkom. Onze behandelingen gaan gewoon door. Met een geldige verwijzing van je huisarts kun je je bij ons aanmelden. We nemen dan contact met je op over de start van je behandeling.
Met je behandelaar bespreek je hoe je behandeling eruit gaat zien. De gesprekken vinden zo min mogelijk plaats op locatie. We maken gebruik van beeldbellen, email en telefonisch contact.

Lees hoe je veilig kunt videobellen via je account bij Minddistrict.
Als je vragen hebt of liever gewoon belt of mailt,  bespreek dat dan met je behandelaar.

Ik heb een afspraak staan bij Mindfit. Kan mijn afspraak op locatie plaatsvinden?

Heb je telefonisch of digitaal contact met je behandelaar? Dan blijft dat zo. 
Heb je een afspraak op locatie? Dan neemt je behandelaar contact met je op.  Als het belangrijk voor je is om op locatie af te spreken, dan kun je dit met je behandelaar bespreken. 

We willen je dringend vragen een mondkapje te dragen op onze locaties. Dat geldt in de wachtkamer of wanneer je door het pand loopt. In de spreekkamer kun je met je behandelaar samen bepalen of jullie een mondkapje dragen of niet. Tijdens het gesprek is 1.5 meter afstand en de behandelaar geeft je geen hand bij ontvangst.

Let op: Als je verkouden bent, als je hoest of als je koorts hebt, dan is afspreken op locatie niet mogelijk. 

We volgen de adviezen en richtlijn van het RIVM

Wanneer er sprake is van een besmettelijke ziekte, volgen wij altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM. We werken nauw samen met het RIVM, de GGD en onze partners. We volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet. Voorop staat dat we je zo goed mogelijk blijven helpen, op een manier die voor jou en onze medewerkers vertrouwd en veilig is.

Zo blijf je op de hoogte over het virus

Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM (www.rivm.nl). 
Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800-1351.