Informatie over coronavirus

Er zijn steeds meer versoepelingen van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In dit bericht geven we je meer informatie over wat dat betekent voor je behandeling bij Mindfit.

Kan ik me op dit moment aanmelden bij Mindfit voor behandeling?

Ja, je bent van harte welkom. Onze behandelingen gaan door. Met een geldige verwijzing van je huisarts kun je je bij ons aanmelden. We nemen dan contact met je op over de start van je behandeling.
De gesprekken vinden nog niet plaats op locatie. We maken gebruik van beeldbellen, email en telefonisch contact.

Lees hoe je veilig kunt videobellen via je account bij Minddistrict.

Als je vragen hebt of liever gewoon belt of mailt, bespreek dat dan met je behandelaar.

Ik heb een afspraak staan bij Mindfit. Kan mijn afspraak al op locatie plaatsvinden?

Nee, op dit moment verandert er nog even niets. Heb je telefonisch of digitaal contact met je behandelaar? Dan blijft dat nog even zo. Om ervoor te zorgen dat we veilig en goed kunnen werken in onze gebouwen, moeten we aanpassingen doen. We zijn volop bezig met oplossingen om je zo snel mogelijk ook weer op locatie te kunnen behandelen.

Mocht je toch op locatie willen afspreken, dan kun je dit met je behandelaar bespreken. 
Als je verkouden bent, als je hoest of als je koorts hebt, dan is afspreken op locatie niet mogelijk. 

We werken hard aan de nodige aanpassingen

We passen onze gebouwen zo aan, dat we kunnen behandelen op 1,5 meter afstand. Je kan hierbij denken aan het anders inrichten van behandelkamers, een looproute door het gebouw en aanpassingen aan de wachtruimte. De veiligheid van onze cliënten en medewerkers staat voorop! Je behandelaar houdt je op de hoogte en vertelt je wanneer het weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten voor een behandeling.

We volgen de adviezen en richtlijn van het RIVM

Wanneer er sprake is van een besmettelijke ziekte, volgen wij altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM. We werken nauw samen met het RIVM, de GGD en onze partners. We volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet. Voorop staat dat we je zo goed mogelijk blijven helpen, op een manier die voor jou en onze medewerkers vertrouwd en veilig is.

Zo blijf je op de hoogte over het virus

Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM (www.rivm.nl). 
Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800-1351.