Informatie over coronavirus

De media staan bol van de berichten over het Coronavirus. We begrijpen dan ook heel goed, dat je misschien vragen hebt. Daarom informeren we je in dit bericht over onze aanpak.

Kan ik me op dit moment aanmelden bij Mindfit voor behandeling?

Ja, je bent van harte welkom. Onze behandelingen gaan door. Met een geldige verwijzing van je huisarts kun je je bij ons aanmelden. We nemen dan contact met je op over de start van je behandeling.
De gesprekken vinden niet plaats op locatie. We maken gebruik van beeldbellen, email en telefonisch contact.

Ik heb een afspraak staan bij Mindfit. Kan mijn afspraak doorgaan?

Ja, dat kan. Maar we proberen zo min mogelijk afspraken te maken op de Mindfitlocatie waar je normaal gesproken komt voor je behandeling. Kom dus niet naar de locatie.
Met videobellen, telefonisch contact of per mail kun je gemakkelijk in gesprek blijven met je behandelaar.  Misschien is dat even wennen, maar Mindfit heeft daar goede ervaringen mee. 
Op de dag en tijd dat je nu een afspraak hebt staan, neemt je behandelaar contact met je op. Zo kan je behandeling gewoon doorgaan.

Lees hoe je veilig kunt videobellen via je account bij Minddistrict. Als je vragen hebt of liever gewoon belt of mailt, bespreek dat dan met je behandelaar.

Mocht je toch op locatie willen afspreken, dan kun je dit met je behandelaar bespreken. 
Als je verkouden bent, als je hoest of als je koorts hebt, dan is afspreken op locatie niet mogelijk. 

Let op: groepsbehandelingen zullen voorlopig niet doorgaan. Je behandelaar neemt contact met je op.

We volgen de adviezen en richtlijn van het RIVM

Wanneer er sprake is van een besmettelijke ziekte, volgen wij altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM. We werken nauw samen met het RIVM, de GGD en onze partners. We volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet. Mocht er reden zijn om onze aanpak aan te passen, dan lees je dat op onze website.

Voorop staat dat we je zo goed mogelijk blijven helpen, op een manier die voor jou en onze medewerkers vertrouwd en veilig is.

Goede voorbereiding voor wanneer het virus zich landelijk verspreidt

Wij hebben ons goed voorbereid op de gevolgen wanneer het coronavirus zich landelijk verspreidt.
Onze medewerkers krijgen informatie en instructies over hoe ze moeten handelen. Ze volgen hierbij de richtlijnen en zijn extra alert op signalen. 

Zo blijf je op de hoogte van de actuele informatie rondom het virus

Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM (www.rivm.nl). 
Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800-1351.